Een verhaal voor Vaderdag

Is je vader een echte lezer en houdt hij van een goed verhaal? Dan hebben wij de ultieme cadeautip!

Wat dacht je van Het tellen van de dagen van Fernando Aramburu? Een meeslepende roman over een man die de zin in het leven zoekt. Elke dag van het jaar maakt hij een notitie over de waarom, achter zijn besluit om het leven te beëindigen. Deze notities nemen de lezer mee door het leven van een man die teleurgesteld is in zijn mislukte leven.

Of is Munt van Richard Osinga de betere keuze voor jouw vader? Osinga vertelt een wonderlijk verhaal over een oude munt die de spil vormt in de levens van drie personen. Hij kan hun levens sturen, hij heeft hun lot in handen en laat zich door niemand gebruiken.

Vergeet niet de schitterende roman Het leven van Celio van Mauro Corona! Een verhaal over een bijzondere vriendschap, omringd door de wijsheden van de natuur. Over wat er nu echt belangrijk is en hoe dankbaar wij mogen zijn voor de schoonheid en wijsheden van de natuur om ons heen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *