Deze boeken zijn verschenen

Afgelopen weken zijn de twee meeslepende romans De geschiedenis van Elsa Morante en De verdediging van Fridolin Schley verschenen.

‘Het is een prachtig geschreven, tijdloos meesterwerk.’ – Telegraaf over Het eiland van Arturo van Elsa Morante

‘Morante houdt brutaal de spanning erin, door de lezer aan te spreken en zogenaamd in vertrouwen te nemen. Ze is een koortsachtig vertelster en dat vraagt om verwoed lezen. *****’ – NRC over Leugens en tovenarij

‘De emoties van Richard worden in de loop van het boek blootgelegd in al hun tegenstellingen. Rechtvaardigheid, schuld, solidariteit tussen ouder en kind, telkens tilt Schley het innerlijk debat tot nieuwe hoogten en opent hij onverwachte deuren.’ – Argus

‘In het fascinerende De verdediging van Fridolin Schley is de onderliggende vraag: waar wordt weten niet-weten?’ – Trouw