Violetta in plaats van Violeta

Dinsdag 22 februari verschijnt Violeta, de prachtige nieuwe roman van Isabel Allende. Helaas hebben we bij de levering van de eerste oplage ontdekt dat op de rug van het boek Violetta staat, dus gespeld met dubbel t, in plaats van Violeta. Deze spelfout is enkel op de rug zichtbaar, niet in het binnenwerk.

We hebben na deze spijtige ontdekking uiteraard meteen actie ondernomen: marketingmateriaal is aangepast, een herdruk is in de maak, de auteur is geïnformeerd over deze pijnlijke fout en via deze weg willen we ook u als lezer informeren.

De huidige editie van Violeta zal namelijk wel zoals gepland vanaf morgen in de boekhandel liggen. Mede gezien het feit dat de fout niet de inhoud betreft, kiezen we ervoor om eerste oplage niet bij het oud papier te leggen. Hierdoor hoeft u niet langer dan nodig te wachten tot u hoofdpersoon Violeta in uw hart kunt sluiten.

Mocht u een exemplaar hebben gekocht met spelfout, dan bieden we u de mogelijkheid deze om te ruilen. U kunt in dit geval een e-mail sturen naar allende@wereldbibliotheek.nl met daarin een foto van de rug en uw adresgegevens. U ontvangt dan van ons kosteloos een nieuw exemplaar.

Onze welgemeende excuses voor het ongemak, en alvast veel leesplezier gewenst.