Presentatie Wat zijn we aan het doen?

Op 18 november verschijnt Wat zijn we aan het doen? van schrijver, antropoloog en filosoof Peter Abspoel. Hierin gaat hij in op bedreigingen voor de menselijkheid, waarbij hij focust op grote ontwikkelingen waar we allemaal mee te maken hebben. Denk aan economisering en technologisering. Die bepalen, zo betoogt Abspoel, steeds meer hoe we naar onszelf en naar elkaar gaan kijken.

Wat zijn we aan het doen? wordt op vrijdag 19 november om 20.00u gepresenteerd in de bibliotheek van Wageningen. Tijdens deze avond zullen schrijver en publicist Chris Keulemans, biograaf en columnist Aleid Truijens, journalist en voormalig Wagenings wethouder Lara de Brito, cultuurtheoloog en publicist Frank Bosman en Peter Abspoel zelf met elkaar in discussie gaan en vragen beantwoorden als: denken we niet te gemakkelijk dat allerlei andere dingen belangrijker zijn dan de menselijkheid, en wordt het geen tijd om daarvan terug te komen?

Aanvang: 20.00 uur

Entree is gratis, aanmelden is niet nodig. Let op, voor deze avond is een coronatoegangsbewijs verplicht.

Ga voor meer informatie naar bblthk.nl.

Graag tot ziens!