Nieuwsbericht Julia Franck

Arnon Grunberg in gesprek met Julia Franck

Op 12 oktober verschijnt Werelden uit elkaar, de nieuwe roman van de succesvolle auteur Julia Franck. Een prachtig verhaal over herinneringen en identiteit, waarin Franck onder meer herinneringen ophaalt aan haar deels Joodse overgrootouders, die zo hun best deden als echte Duitsers gezien te worden, over haar grootmoeder die in de DDR alles opofferde voor haar arbeiderskunst (tot haar kinderen aan toe) en aan haar moeder, die haar kinderen wel heel bijzonder opvoedde.

Ter promotie van Werelden uit elkaar zal Julia Franck naar Amsterdam komen. Op maandag 11 oktober zal ze optreden bij het Goethe-Institut in Amsterdam, waar Arnon Grunberg met haar in gesprek zal gaan over haar nieuwe roman. Na afloop zal er de mogelijkheid zijn Werelden uit elkaar aan te schaffen en te laten signeren.

Tickets voor deze bijzondere avond kosten €5,-.

Reserveren is verplicht en mogelijk via info-amsterdam@goethe.de. Meer informatie is te vinden op goethe.de.