Nieuwsbericht Duitse passanten

Lo van Driel presenteert Duitse Passanten

In samenwerking met Boekhandel De Drvkkery en de Oostkerk te Middelburg organiseert Wereldbibliotheek op 24 september de presentatie van Duitse passanten van Lo van Driel. In dit vervolg op Duitse passages vertelt Van Driel verhalen waarin gereisd wordt naar, door of uit Duitsland. Ze vormen same neen reis door de Duitse en Europese geschiedenis.

De presentatie vindt plaats op vrijdag 24 september vanaf 16.00u in de Oostkerk in Middelburg. Uitgever Koen van Gullik zal Duitse passanten introduceren, waarna de VLaamse Patricia Beyens liederen zal zingen van onder meer Bertolt Brecht, Kurt Tucholsky en Friedrich Hollaender, begeleid door pianist Eddy Aelbrecht. Ten slotte zal de auteur worden geïnterviewd door Rebecca van Wittene.

Entree is gratis, aanmelden is verplicht. Dit kan via info@wereldbibliotheek.nl of via de website van Boekhandel De Drvkkery.

Graag tot ziens!