donderdag 28 maart 2019

Actrice Maggie Gyllenhaal verfilmt ‘De verborgen dochter’ van Elena Ferrante

Voorjaarsaanbieding 2016 online!
maandag 9 november 2015

Uitgeverij Wereldbibliotheek komt weer met een sterke aanbieding: in het voorjaar van 2016 verschijnen er klassiekers, bestsellers, geëngageerde literatuur, poëzie, non-fictie én een graphic novel.

Bekijk hier onze volledige voorjaarsaanbieding!

Na het succes van de Napolitaanse romans kon een heruitgave van het debuut van Elena Ferrante natuurlijk niet uitblijven, naast herdrukken van haar eerdere romans, Dagen van verlating en De verborgen dochter. Ook verschijnt er een nieuwe roman van María Dueñas, auteur van Het geluid van de nacht, en Schittering van Margaret Mazzantini, wier Ga niet weg werd verfilmd met Penélope Cruz in de hoofdrol.

Aan de lijst met klassiekers kunnen we deze aanbieding nieuwe romans van Sándor Márai en Nikos Kazantzakis toevoegen, en een uitgave van Daisy Miller van Henry James. Geëngageerde literatuur komt in de vorm van De darkroom van Isaac Rosa en Vroeger was alles beter! van Tuomas Kyrö.

Non-fictie publiceren we dit voorjaar over de zorg en over Shakespeare, en er verschijnt een poëziebundel van Peter van Lier. Lies Van Gasse en Peter Theunynck schreven samen de graphic novel Nel.

Van Eeghenstraat 93-95, 1071 EX Amsterdam