woensdag 4 april 2018
Vaderland van Fernando Aramburu in de Bestseller60!

maandag 19 maart 2018
Zomeraanbieding 2018

vrijdag 2 maart 2018
Veel persaandacht voor Vaderland van Fernando Aramburu

donderdag 1 maart 2018
Lees nu alvast een fragmant uit Vaderland van Fernando Aramburu

dinsdag 20 februari 2018
Het leven in tijden van vrede op longlist van Europese Literatuurprijs

vrijdag 16 februari 2018
De winter voorbij van Isabel Allende op nummer 1 in de Bestseller60!

maandag 5 februari 2018
De nieuwe roman van Isabel Allende is nu te koop!

vrijdag 26 januari 2018
Nieuwe literatuurprijs vernoemd naar Sybren Polet

donderdag 11 januari 2018
De Grote Elena Ferrante Avond op 6 maart

Isabel Allende bezoekt Nederland en Vlaanderen!
vrijdag 28 augustus 2015

Voor het eerst in vijf jaar komt Isabel Allende naar Nederland en Vlaanderen! Van zaterdag 17 oktober tot en met woensdag 21 oktober doet de wereldberoemde auteur Den Haag, Amsterdam, Zwolle en Gent aan, naar aanleiding van de verschijning van haar nieuwste boek De Japanse minnaar. Mis deze kans om haar te zien niet!*

Hieronder treft u meer informatie over de evenementen met Isabel Allende waar u bij kunt zijn. Houd vooral deze pagina, onze Facebook, Twitter en natuurlijk onze nieuwsbrief in de gaten voor het allerlaatste nieuws over haar bezoek.

*Let op: alle programma's zijn volledig Engelstalig, en er is vanwege haar drukke programma geen tijd voor signeersessies.

zaterdag 17 oktober, Waanders In de Broeren, Zwolle

In de prachtige boekwinkel Waanders In de Broeren in Zwolle zal Isabel Allende op zaterdag 17 oktober De Japanse minnaar presenteren en geïnterviewd worden. Meer informatie over het programma volgt, kaarten zijn vanaf donderdag 3 september te reserveren via de website van Waanders In de Broeren.

datum: zaterdag 17 oktober
aanvang: 19.30 uur (deuren open: 19.00 uur)
locatie: Waanders In de Broeren, Achter de Broeren 1-3, Zwolle
Kaarten: € 5,-*
*de kaartverkoop start donderdag 3 september

zondag 18 oktober, De Bijenkorf, Amsterdam

Tijdens een kort bezoek aan De Bijenkorf in Amsterdam zal Isabel Allende geïnterviewd worden door Jet Steinz, auteur (samen met haar vader, Pieter Steinz) van Steinz – Gids voor de wereldliteratuur. Meer informatie volgt!

datum: zondag 18 oktober
aanvang: 14.00 uur
locatie: De Bijenkorf, Dam, Amsterdam (tweede etage)
beperkt aantal staplaatsen beschikbaar, vrij toegankelijk

zondag 18 oktober, Koninklijke Schouwburg, Den Haag

Op zondag 18 oktober staat Isabel Allende in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag. Tijdens deze avond, opgezet in samenwerking met BorderKitchen, wordt Isabel Allende geïnterviewd door Niña Weijers, auteur van de roman De consequenties. Tussen de vragen door zal actrice Lindertje Mans voorlezen uit De Japanse minnaar. Kaarten zijn hier te bestellen!

datum: zondag 18 oktober
aanvang: 20.00 uur
locatie: Koninklijke Schouwburg, Korte Voorhout 3, Den Haag
Kaarten: € 15,-*
*inclusief pauzedrankje & goodiebag met door Isabel Allende gesigneerd exemplaar van
Portret in sepia

dinsdag 20 oktober, Kunstencentrum Vooruit, Gent

Op dinsdag 20 oktober wordt Isabel Allende in Kunstencentrum Vooruit in Gent geïnterviewd door journaliste Linda Asselbergs. Meer details over het programma volgen op de website van Vooruit, kaarten zijn hier te bestellen!

datum: dinsdag 20 oktober
aanvang: 20.00 uur