woensdag 26 juni 2019
László Krasznahorkai komt naar Crossing Border Festival!

dinsdag 30 april 2019
Joosje Lakmaker overleden

donderdag 28 maart 2019
'Niemandslandnacht' genomineerd voor de Paul Snoekprijs

maandag 4 maart 2019
'Vaderland' genomineerd voor de Europese Literatuurprijs 2019

vrijdag 22 februari 2019
Rik van de Westelaken leest uit 'De Poolse bokser'

woensdag 9 januari 2019
HBO Ferrante tv-serie 'De geniale vriendin' uitgezonden door VPRO

Persbericht - Isabel Allende in Den Haag
donderdag 31 maart 2005

Amsterdam, 31 maart 2005 – Isabel Allende bezoekt Nederland van maandag 4 tot woensdag 6 april voor een korte maar intensieve promotietournee

Bij die gelegenheid is zij op dinsdag 5 april te gast in boekhandel Paagman te Den Haag. Daar wordt zij vanaf 17.00 geïnterviewd door Ursul de Geer over haar leven en werk en zal zij in gesprek gaan met het publiek. Na afloop zal zij voorlezen uit haar nieuwe roman Zorro, die in mei gaat verschijnen.

Via de website www.wereldbibliotheek.nl biedt uitgeverij Wereldbibliotheek de lezers van Isabel Allende de mogelijkheid om vragen aan haar te stellen. De inzenders van de drie leukste vragen worden door de uitgeverij uitgenodigd om hun vragen op dinsdag 5 april persoonlijk aan Isabel te stellen. Zij krijgen tevens een gesigneerd exemplaar van een van haar boeken.

Isabel Allende (Lima, 1942) publiceerde talrijke romans en artikelen. Haar wereldwijde succes begon met de roman Het huis met de geesten, in 1985 in Nederlandse vertaling verschenen, gevolgd door Liefde en schaduw, Eva Luna, Het goud van Tomás Vargas, Het oneindige plan, Paula, Afrodite, Fortuna's dochter, Portret in sepia, Herinnering aan mijn Chili, De stad van de wilde goden, Het rijk van de Gouden Draak en Het woud van de pygmeeën.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lara Bresser via 020-6381899 of l.bresser@wereldbibliotheek.nl

Zie ook de website van uitgeverij Wereldbibliotheek www.wereldbibliotheek.nl en
de website van boekhandel Paagman www.paagman.nl.

Van Eeghenstraat 93-95, 1071 EX Amsterdam