woensdag 26 juni 2019
LŠszlů Krasznahorkai komt naar Crossing Border Festival!

dinsdag 30 april 2019
Joosje Lakmaker overleden

donderdag 28 maart 2019
'Niemandslandnacht' genomineerd voor de Paul Snoekprijs

maandag 4 maart 2019
'Vaderland' genomineerd voor de Europese Literatuurprijs 2019

vrijdag 22 februari 2019
Rik van de Westelaken leest uit 'De Poolse bokser'

woensdag 9 januari 2019
HBO Ferrante tv-serie 'De geniale vriendin' uitgezonden door VPRO

Zojuist verschenen: De vrouwenverkoper van Giorgio Faletti
dinsdag 14 mei 2013

Na in ItaliŽ al 700.000 keer over de toonbank te zijn gegaan nu ook in Nederland: de spannende literaire thriller De vrouwenverkoper van Giorgio Faletti. Wanneer de mooie Carla op mysterieuze wijze verdwijnt, gaat vrouwenverkoper Bravo op onderzoek uit in een wereld voor politie-achtervolgingen, afpersing door gangsters en zelfs terroristische activiteiten van extreem-links en de Siciliaanse maffia...

Het is 1978. ItaliŽ dreigt in chaos en anarchie te vervallen. Oud-premier Aldo Moro is ontvoerd door de Rode Brigades, de maffia is heer en meester op SiciliŽ en wint steeds meer terrein in de rest van het land. In de nachtclubs van Milaan feest de high society onbezorgd door. Bravo, hoofdpersoon in De vrouwenverkoper van Giorgio Faletti, voorziet deze high society van vrouwen, en raakt per ongeluk betrokken bij een bloedige machtsstrijd die achter de onbezorgde feestjes schuilgaat. In rake stijl zet Faletti de onderwereld en het nachtleven van Milaan neer, waar psychologisch genuanceerde personages terechtkomen in een razend spannend plot.

Van Eeghenstraat 93-95, 1071 EX Amsterdam