vrijdag 20 maart 2020

dinsdag 17 maart 2020
Bereikbaarheid Uitgeverij Wereldbibliotheek

woensdag 13 november 2019
Voorjaarsaanbieding 2020 nu online!

donderdag 7 november 2019
500.000 exemplaren verkocht van de Napolitaanse Romans

woensdag 26 juni 2019
László Krasznahorkai komt naar Crossing Border Festival!

dinsdag 30 april 2019
Joosje Lakmaker overleden

donderdag 28 maart 2019
'Niemandslandnacht' genomineerd voor de Paul Snoekprijs

maandag 4 maart 2019
'Vaderland' genomineerd voor de Europese Literatuurprijs 2019

vrijdag 22 februari 2019
Rik van de Westelaken leest uit 'De Poolse bokser'

woensdag 9 januari 2019
HBO Ferrante tv-serie 'De geniale vriendin' uitgezonden door VPRO

Maak kans op kaartjes voor de BOZAR BOOK CLUB in Brussel
donderdag 17 januari 2013

De BOZAR BOOK CLUB is een Brusselse leesclub waar maandelijks romans van internationale schrijvers worden besproken (afwisselend in het Nederlands, Frans of Engels). De eerste sessie van dit jaar, op dinsdag 22 januari, gaat over Gloed, de bekende roman van Sándor Márai. Uitgeverij Wereldbibliotheek mag 2 kaartjes weggeven!

Stefan Hertmans leidt de Nederlandstalige BOOK CLUB van komende dinsdag. Hertmans is niet alleen een van de meest vooraanstaande auteurs in Vlaanderen, hij doceerde ook jarenlang de vakken literatuur en tekstanalyse.

Stefan Hertmans: “Gloed vertelt het verhaal van twee vrienden die elkaar in hun hoge ouderdom opnieuw ontmoeten en onvermijdelijk geconfronteerd worden met de gevolgen van een geheim dat ze heel hun leven met zich mee hebben gedragen. De sfeer is uiterst suggestief en geconcentreerd, terwijl het raadsel toch intact blijft.”

Wil jij samen met iemand anders naar deze bespreking, mail dan z.s.m. je volledige naam naar publiciteit@wereldbibliotheek.nl en dan hoor je maandag 21 januari of je gewonnen hebt.

Kijk voor meer informatie op www.bozar.be.

Van Eeghenstraat 93-95, 1071 EX Amsterdam