woensdag 26 juni 2019
László Krasznahorkai komt naar Crossing Border Festival!

dinsdag 30 april 2019
Joosje Lakmaker overleden

donderdag 28 maart 2019
'Niemandslandnacht' genomineerd voor de Paul Snoekprijs

maandag 4 maart 2019
'Vaderland' genomineerd voor de Europese Literatuurprijs 2019

vrijdag 22 februari 2019
Rik van de Westelaken leest uit 'De Poolse bokser'

woensdag 9 januari 2019
HBO Ferrante tv-serie 'De geniale vriendin' uitgezonden door VPRO

Grote winactie op Libelle.nl
woensdag 6 juni 2012

Het geluid van de nacht is het onvergetelijke verhaal over een vrouw die met vallen en opstaan leert dat ze alleen kan vertrouwen op haar eigen kracht. Libelle organiseert een grote winactie en geeft 25 exemplaren van deze prachtige debuutroman weg!

Ga voor de winactie naar Libelle.nl en vul het formulier in.

Het geluid van de nacht is het onvergetelijke verhaal over een vrouw die met vallen en opstaan leert dat ze alleen kan vertrouwen op haar eigen kracht. Het voert je door de even kleurrijke als aangrijpende geschiedenis van Spanje, Marokko en Portugal en de Tweede Wereldoorlog. Het geluid van de nacht is een pageturner met een onweerstaanbare sfeertekening en een superieure cast van personages.
María Dueñas' debuutroman over Sira Quiroga, een eenvoudig meisje dat uitgroeit tot een couturière van aanzien en tot een geheim agent, is door een miljoenenpubliek en door de pers zeer lovend ontvangen.

'Verslavend, meeslepend, overweldigend. Het geluid van de nacht grijpt je bij de keel en laat je niet meer los tot en met de laatste zin.' - El Mundo

Van Eeghenstraat 93-95, 1071 EX Amsterdam