vrijdag 20 maart 2020

dinsdag 17 maart 2020
Bereikbaarheid Uitgeverij Wereldbibliotheek

woensdag 13 november 2019
Voorjaarsaanbieding 2020 nu online!

donderdag 7 november 2019
500.000 exemplaren verkocht van de Napolitaanse Romans

woensdag 26 juni 2019
László Krasznahorkai komt naar Crossing Border Festival!

dinsdag 30 april 2019
Joosje Lakmaker overleden

donderdag 28 maart 2019
'Niemandslandnacht' genomineerd voor de Paul Snoekprijs

maandag 4 maart 2019
'Vaderland' genomineerd voor de Europese Literatuurprijs 2019

vrijdag 22 februari 2019
Rik van de Westelaken leest uit 'De Poolse bokser'

woensdag 9 januari 2019
HBO Ferrante tv-serie 'De geniale vriendin' uitgezonden door VPRO

Valentijnsactie Leo @ Emmi
dinsdag 14 februari 2012

Goed nieuws! Iedereen die genoten heeft van Emmi @ Leo – Goed tegen noordenwind, kan eindelijk lezen hoe het verder gaat. Vandaag - op Valentijnsdag - verschijnt het verrassende vervolg: Leo @ Emmi - Stormbestendig. Uitgeverij Wereldbibliotheek doet drie exemplaren cadeau.

‘Gierend van het lachen hing ik over de leuning van de bank. Wie indertijd genoot van Bridget Jones, moet dit zeker lezen.’ - Libelle

Emmi Rothner en Leo Leike hadden een zinderende liefdesaffaire - via e-mails. Het was een grote liefde, uitsluitend gebaseerd op de woorden die ze elkaar stuurden, want ze hadden elkaar nooit ontmoet. Toen dat eindelijk zou gebeuren kwam er iets tussen en vertrok Leo naar de VS. Het contact werd verbroken. Nu, na bijna een jaar, keert Leo terug uit Boston. Eenmaal thuis ziet hij een paar berichten van Emmi in zijn mailbox. Beiden zijn nog altijd tot over hun oren verliefd op elkaar, en een échte ontmoeting lijkt onvermijdelijk. Alleen hebben ze allebei een relatie...

Valentijnsactie

Wil jij kans maken op een van de drie exemplaren die Uitgeverij Wereldbibliotheek cadeau doet? Stuur vóór 1 maart een e-mail naar publiciteit@wereldbibliotheek.nl en vertel ons hoe jij je geliefde digitaal verrast op Valentijnsdag.

Van Eeghenstraat 93-95, 1071 EX Amsterdam