vrijdag 20 maart 2020

dinsdag 17 maart 2020
Bereikbaarheid Uitgeverij Wereldbibliotheek

woensdag 13 november 2019
Voorjaarsaanbieding 2020 nu online!

donderdag 7 november 2019
500.000 exemplaren verkocht van de Napolitaanse Romans

woensdag 26 juni 2019
László Krasznahorkai komt naar Crossing Border Festival!

dinsdag 30 april 2019
Joosje Lakmaker overleden

donderdag 28 maart 2019
'Niemandslandnacht' genomineerd voor de Paul Snoekprijs

maandag 4 maart 2019
'Vaderland' genomineerd voor de Europese Literatuurprijs 2019

vrijdag 22 februari 2019
Rik van de Westelaken leest uit 'De Poolse bokser'

woensdag 9 januari 2019
HBO Ferrante tv-serie 'De geniale vriendin' uitgezonden door VPRO

Nieuwe editie bestseller Daniel Glattauer
donderdag 1 juli 2010

Eind juli verschijnt de nieuwe editie van Emmi @ Leo. Goed tegen noordenwind voor slechts €10,-. Via blogs, Twitter en Facebook wordt de aandacht gevestigd op deze liefdesroman in e-mails.

Klik hier voor een leesfragment.

Ga naar facebook/emmienleo en blijf op de hoogte van al onze activiteiten. Wil je dit boek ook in je blog bespreken? Stuur dan een e-mail met je verzoek en een link naar je blog naar promotie@wereldbibliotheek.nl.

Leo Leike krijgt per ongeluk e-mails van de hem onbekende Emmi Rothner. Uit beleefdheid antwoordt hij haar. En omdat Emmi zich door zijn woorden aangetrokken voelt, schrijft ze hem terug.
Snel moet Leo toegeven: ‘Mijn belangstelling voor jou, beste Emmi, is gigantisch. Maar ik weet ook hoe absurd die belangstelling is.’ Iets later erkent ook Emmi: ‘Het zijn jouw woorden en wat ik ervan maak: een man van wie ik me opeens voorstel dat het best eens zou kunnen dat zo iemand echt bestaat.’
Het lijkt nog maar een kwestie van tijd te zijn, dat ze elkaar ook werkelijk gaan ontmoeten, maar deze vraag maakt hen beiden zo onrustig, dat ze het antwoord liever nog een tijdje voor zich uitschuiven. Bovendien is Emmi gelukkig getrouwd en verwerkt Leo net een mislukte relatie. Maar vooral: zouden al die gestuurde en ontvangen liefdesgevoelens standhouden bij een persoonlijke ontmoeting?

Van Eeghenstraat 93-95, 1071 EX Amsterdam