donderdag 28 maart 2019

Actrice Maggie Gyllenhaal verfilmt ‘De verborgen dochter’ van Elena Ferrante

Kennismakingsabonnement Armada
maandag 29 juni 2009

Maak nu kennis met Armada voor slechts €25,00!

Voor wie zich meer wil verdiepen in de rijke wereld van de letteren is Armada, tijdschrift voor wereldliteratuur, een ideale gids. Al veertien jaar voorziet Armada haar lezers ieder kwartaal van boeiende artikelen over uiteenlopende onderwerpen uit de wereldliteratuur.

Iedere aflevering gaat in op een thema dat door een keur van auteurs wordt belicht. Het kan de tuin zijn, of de liefde, de Eerste Wereldoorlog, het schrijversdagboek, parodie en satire, William Shakespeare, het huwelijk. Prachtig vormgegeven en meer dan honderd pagina’s dik, is Armada een must voor iedere literatuurliefhebber.

U kunt nu kennismaken met Armada voor slechts €25,00 (normaal €44,00). U ontvangt de gehele lopende jaargang, bestaande uit het net verschenen nr. 54 schrijversdagboeken en nr. 55 Schrijvers te voet, en het nog te verschijnen nr. 56 Ingrijpende gedichten en nr. 57 Venetië.

Het kennismakingsabonnement wordt stilzwijgend verlengd tegen de reguliere abonnementsprijzen. Voor de voorwaarden zie het colofon van Armada.

Stuur een email naar promotie@wereldbibliotheek.nl met als onderwerp “aanvraag kennismakingsabonnement" en vermeld daarin uw naam en adres.

U kunt ook een brief sturen naar:

Spuistraat 283
1012 VR Amsterdam