woensdag 26 juni 2019
László Krasznahorkai komt naar Crossing Border Festival!

dinsdag 30 april 2019
Joosje Lakmaker overleden

donderdag 28 maart 2019
'Niemandslandnacht' genomineerd voor de Paul Snoekprijs

maandag 4 maart 2019
'Vaderland' genomineerd voor de Europese Literatuurprijs 2019

vrijdag 22 februari 2019
Rik van de Westelaken leest uit 'De Poolse bokser'

woensdag 9 januari 2019
HBO Ferrante tv-serie 'De geniale vriendin' uitgezonden door VPRO

De nieuwe roman van Isabel Allende is nu te koop!
maandag 5 februari 2018

De winter voorbij, de nieuwe roman van Isabel Allende is nu in alle (online) winkels te koop! Een rijk en hartverwarmend verhaal vol liefde en verraad, dat zich afspeelt tegen de achtergrond van grote maatschappelijke veranderingen in de VS. Er zijn al mooie interviews met Isabel verschenen in Margriet, OPZIJ, De Telegraaf en NRC Het Blad. Lees hier het interview in NRC.

Over De winter voorbij:

New York, december 2015. De stad wordt geteisterd door een vreselijke sneeuwstorm. Door een bizar toeval kruisen drie mensen elkaars pad: een oudere Amerikaan, een Chileense van begin zestig en een jonge illegale immigrante. Ze raken tegen wil en dank verzeild in een soort roadmovie waarin ze zich moeten ontdoen van een lijk, een pistool en een auto. Tijdens deze bizarre tocht leren ze elkaar steeds beter kennen. Langzaam vallen – ook voor de lezer – alle puzzelstukjes op hun plaats.

Van Eeghenstraat 93-95, 1071 EX Amsterdam