dinsdag 25 juli 2017
Dieuwertje Blok spreekt luisterboeken Elena Ferrante in!

maandag 3 juli 2017
Najaarsaanbieding 2017 online!

donderdag 29 juni 2017
De geniale vriendin van Ferrante een jaar in de Bestseller 60!

maandag 26 juni 2017
Mazzantini en Krasznahorkai op shortlist Europese Literatuurprijs 2017!

donderdag 1 juni 2017
Literatuurkeuze Brigitte Kaandorp bij De Meesterwerken: De Napolitaanse romans van Ferrante!

vrijdag 26 mei 2017
Liesbeth Lagemaat wint Karel van de Woestijneprijs!

vrijdag 26 mei 2017
Liesbeth Lagemaat genomineerd voor de Karel van de Woestijneprijs!

dinsdag 9 mei 2017
Ben Zwaal ontvangt Leo Herberghs PoŽzieprijs

maandag 1 mei 2017
Presentatie Wassende stad van Lies Van Gasse

woensdag 19 april 2017
Vacature redacteur bij Uitgeverij Wereldbibliotheek

Fabio Volo over zijn roman 'Het hoort er allemaal bij'
maandag 13 februari 2017

Op 18 april verschijnt Het hoort er allemaal bij van Fabio Volo. Een roman over een jonge man die worstelt met het vaderschap, de verantwoordelijkheden die hierbij horen en de veranderingen die deze nieuwe rol met zich meebrengen voor zijn huwelijk. Herkenbaar en vermakelijk! Bekijk nu de video:

Nicola wordt voor het eerst vader. Hij houdt van zijn zoontje en zijn vrouw Sofia, maar het valt hem moeilijk zich te schikken in zijn nieuwe rol. Hij verlangt terug naar de tijd dat hij nachtenlang kon doorzakken met zijn vrienden, naar de dagen die Sofia en hij vrijend met elkaar in bed doorbrachten, naar de spontane weekendjes weg.

Na een paar maanden van vaderlijke verplichtingen is zijn huwelijk leeggelopen. Als tijdens een feestje een van de vrouwelijke gasten het met hem aanlegt, staat hij voor een dilemma: erop ingaan betekent teruggaan naar zijn oude leven zonder al die verantwoordelijkheden, er niet op ingaan betekent alles op alles zetten om zijn huwelijk en gezin te redden.

Fabio Volo is een multitalent en een fenomeen in ItaliŽ. Hij heeft acht zeer succesvolle romans geschreven en is daarnaast acteur, radio- en tv-presentator, scriptschrijver en stemacteur.