woensdag 19 april 2017
Vacature redacteur bij Uitgeverij Wereldbibliotheek

maandag 10 april 2017
De geluiden van Paul Meeuws op shortlist C. Buddingh'-Prijs!

maandag 10 april 2017
Vier sterren voor De waren van Daniël Rovers

donderdag 6 april 2017
Interview Aura Xilonen op 20 april in het Instituto Cervantes

dinsdag 4 april 2017
De geniale vriendin van Ferrante wordt tv-serie

dinsdag 28 maart 2017
Vijf sterren voor Het behouden kind op Hebban!

maandag 27 maart 2017
Zomeraanbieding 2017 online!

donderdag 23 maart 2017
Meer dan 100.000 exemplaren verkocht van De geniale vriendin van Ferrante!

maandag 20 maart 2017
Dichtersmiddag op 2 april met dichters van Wereldbibliotheek

maandag 20 maart 2017
Vier sterren voor De rauwe hemel van Emiliano Monge!

Auteursbezoek María Dueñas
donderdag 3 november 2016

María Dueñas is de komende dagen in Nederland en België. De schrijfster van onder meer Het geluid van de nacht en Het geluk van een wijngaard zal onder meer aanwezig zijn in Utrecht en Antwerpen.

De bestsellerauteur María Dueñas zal op 3 november geïnterviewd worden in het Instituo Cervantes te Utrecht. U kunt hierover meer informatie vinden op de website van Instituo Cervantes.

Op 4 november vindt er een interview door Maarten Steenmeijer en signeersessie plaats in de Maastrichtse boekhandel Dominicanen. Als u over dit evenement meer te weten wil komen, kijkt u dan hier.

In het weekend zal Dueñas te zien zijn in België op de Antwerpse boekenbeurs. Zo is er op 5 november een signeersessie in Boekhandel Standaard en op 6 november een signeersessie in zowel de Fnac als op de boekenbeurs bij Elkedag Boeken.