Boek
Auteur

- Het onvolmaakte wonder
 

Rockster Nick Cruickshank is in de zestig en organiseert een groot feest in zijn villa in Zuid-Frankrijk. Hij heeft zijn band bij elkaar geroepen om een concert te geven. Het ijs voor het feest wordt besteld bij Milena Migliari, een jonge Italiaanse, die in het nabijgelegen dorp een biologische-ijswinkel heeft geopend. Milena heeft een vriendin en probeert zwanger te worden.

Nick en Milena zijn in alles elkaars tegenpolen, maar vanaf hun eerste gesprek ontstaat er iets bijzonders. Ze hebben allebei genoeg van de rollen die het leven hun heeft toebedeeld: hij als rockster in een band waarvan de leden elkaar niet meer kunnen luchten of zien, zij in een relatie die ze niet meer wil. Door een speling van het lot en een snufje onvermijdelijke aantrekkingskracht nemen hun levens een onverwachte wending.

De pers over Het onvolmaakte wonder:

‘Een perfecte plot en een spannende komedie. (…) Meer dan ooit houdt De Carlo de lezer in zijn greep.’ Corriere della Sera

‘Intens, suggestief, rijk aan briljante reflecties over het hoe en waarom van ons menselijke bestaan. Deze roman bevestigt – als dat nog nodig was – dat De Carlo de helderste, modernste en de levendigste stem heeft van al onze verhalenvertellers.’ La Stampa

Oorspronkelijke titel: L’imperfetta meraviglia

Uit het Italiaans vertaald door: Annette de Koning

paperback met flappen

15x23 cm.

288 pagina's

ISBN 9789028427235

prijs € 19,99

Alle leverbare titels van deze auteur:

Het onvolmaakte wonder

 


Uitgeverij Wereldbibliotheek
Van Eeghenstraat 93-95, 1071 EX Amsterdam
Tel: 020 570 61 00  -  Fax:   -  E-mail: info@wereldbibliotheek.nl (boekhandelsbestellingen svp niet naar info maar naar verkoop@wereldbibliotheek.nl)