Boek
Auteur

- De wortels van het kwaad
 

Ook verkrijgbaar als E-book!
(ISBN: 9789028440906)

Deel 2 van de fascinerende trilogie van het kwaad nu in midprice!

De jonge Michele Balistreri groeit op in het Tripoli van de jaren zestig. Als zoon van een machtige ingenieur lijkt hij lange tijd onkwetsbaar, tot de dood van zijn buurmeisje Nadia en zijn moeder die illusie ruw verstoort.

Vele jaren later is Balistreri een gedesillusioneerde politiecommissaris in een ingeslapen wijk in Rome. Zijn nachten vult hij met seks, alcohol en poker. Overdag houdt hij een oogje op Claudia, de roekeloze dochter van een collega, en onderzoekt hij de mysterieuze moord op de Zuid-Amerikaanse Anita Messi. Als Balistreri ontdekt dat beide vrouwen iets te maken hebben met de dood van zijn vroegere buurmeisje Nadia, opent de beerput van het verleden zich.

‘De wortels van het kwaad is een uitstekend geschreven thriller die de diepgang heeft van een grote klassieke roman.’ – Knack *****

‘Costantini heeft de geschiedenis van een land en de coming of age van zijn hoofdpersoon weten te verweven in een spannende whodunnit.’ – Nederlands Dagblad

‘Razend spannend.’ – Trouw

**** Vrij Nederland, Thrillergids

Oorspronkelijke titel: Alle radici del male

Uit het Italiaans vertaald door: Miriam Bunnik en Mara Schepers

paperback

15x23 cm.

528 pagina's

ISBN 9789028426238

prijs € 15

Alle leverbare titels van deze auteur:

De wortels van het kwaad

De wortels van het kwaad

Het kwaad vergeet niet

Jij bent het kwaad

 


Uitgeverij Wereldbibliotheek
Van Eeghenstraat 93-95, 1071 EX Amsterdam
Tel: 020 570 61 00  -  Fax:   -  E-mail: info@wereldbibliotheek.nl (boekhandelsbestellingen svp niet naar info maar naar verkoop@wereldbibliotheek.nl)