Boek
Auteur


 Klik op cover voor een leesfragment.
 (N.B. Hiervoor heeft u Adobe Reader nodig.)

- Het tribunaal van de ziel
 

Wanneer gerechtigheid niet meer mogelijk is, rest alleen nog de keuze tussen vergeving en wraak.

Terwijl Rome geteisterd wordt door onophoudelijke regenbuien, bestuderen twee mannen in een bar het dossier van een verdwenen meisje. Vermoedelijk is ze ontvoerd, maar als ze nog in leven is, is er niet veel tijd meer. Clemente is de onderzoeksleider, Marcus is een penitenziere, een ‘jager van de duisternis’, getraind om afwijkende elementen in een misdaad te herkennen en de verborgen kant van het kwaad te ontdekken. Hij is de enige die het meisje kan redden.
Hun pad wordt gekruist door Sandra, een politiefotografe die voor haar werk schijnbaar onbeduidende details vastlegt omdat ze weet dat juist daarin aanwijzingen schuilgaan die naar de dader kunnen leiden. Op zoek naar het meisje stuiten ze op een reeks moorden waaraan een gruwelijk patroon ten grondslag ligt: iemand brengt de nabestaanden van slachtoffers in contact met de onbestrafte moordenaars – en dan is er alleen nog de keuze tussen vergeving en wraak.

‘Een perfecte thriller waarmee Carrisi een volgende stap zet op de weg die hij is begonnen met De souffleur: binnendringen in het duistere hart van de mens en vertellen over het kwaad.’ – Corriere della Sera

Oorspronkelijke titel: Il tribunale delle anime

Uit het Italiaans vertaald door: Henrieke Herber en Karoline Sabbatino

paperback met flappen

15x23 cm.

382 pagina's

ISBN 9789028424630

prijs € 19,90

Alle leverbare titels van deze auteur:

De souffleur

Het tribunaal van de ziel

 


Uitgeverij Wereldbibliotheek
Van Eeghenstraat 93-95, 1071 EX Amsterdam
Tel: 020 570 61 00  -  Fax:   -  E-mail: info@wereldbibliotheek.nl (boekhandelsbestellingen svp niet naar info maar naar verkoop@wereldbibliotheek.nl)