Boek
Auteur


 Klik op cover voor een leesfragment.
 (N.B. Hiervoor heeft u Adobe Reader nodig.)

- Leo @ Emmi - Stormbestendig
 

Emmi Rothner en Leo Leike hadden een zinderende liefdesaffaire - via e-mails. Het was een grote liefde, uitsluitend gebaseerd op de woorden die ze elkaar stuurden, want ze hadden elkaar nooit ontmoet. Toen dat eindelijk zou gebeuren kwam er iets tussen en vertrok Leo naar de vs. Het contact werd verbroken. Nu, na bijna een jaar, keert Leo terug uit Boston. Eenmaal thuis ziet hij een paar berichten van Emmi in zijn mailbox. Beiden bemerken dat ze nog altijd verslaafd zijn aan elkaar, en een ontmoeting in de werkelijkheid lijkt onvermijdelijk. Alleen: Leo heeft in Boston een verhouding gekregen en staat op het punt te gaan samenwonen, en Emmi is nog steeds getrouwd.

Het prikkelende en verrassende vervolg op Emmi @ Leo – Goed tegen noordenwind

Over Emmi @ Leo – Goed tegen noordenwind schreef de pers onder meer:
‘Waarom is dit niet eerder bedacht?’ – Linda
‘Een heel originele, fraaie en eigentijdse liefdesgeschiedenis.’ – Het Parool
‘Het boek is moeilijk neer te leggen zonder een antwoord te hebben op de vraag: “Gaan ze elkaar ontmoeten of niet?” ’ – de Volkskrant

Wie Emmi Rothner en Leo Leike kent, kent Emmi @ Leo – Goed tegen noordenwind, die onalledaagse, verslavende liefdesgeschiedenis waarin twee mensen die elkaar nog nooit hebben gezien, per e-mail reddeloos verliefd worden.
Voor de lezers van dat verhaal is die liefdesgeschiedenis misschien afgesloten, maar niet voor Emmi en Leo! Voor wie wellicht van mening is dat de twee geliefden tenminste één ontmoeting in het echt verdiend hebben, en dat hun verhaal een nieuwe kans op een andere afloop moet krijgen – hier is het: Leo @ Emmi – Stormbestendig.

‘Het boek is heerlijk, spannend en entertainend. Je krijgt bijna zin om zelf een onbekende te e-mailen.’ – Waldemar Torenstra
‘Een adembenemende liefdesthriller.’ – Loes Haverkort

Oorspronkelijke titel: Alle sieben Wellen

Uit het Duits vertaald door: Gerrit Bussink

paperback

13x21 cm.

232 pagina's

ISBN 9789028423329

prijs € 17,90

Alle leverbare titels van deze auteur:

Eeuwig de jouwe

Emmi @ Leo - Goed tegen noordenwind

Leo @ Emmi - Stormbestendig

 


Uitgeverij Wereldbibliotheek
Van Eeghenstraat 93-95, 1071 EX Amsterdam
Tel: 020 570 61 00  -  Fax:   -  E-mail: info@wereldbibliotheek.nl (boekhandelsbestellingen svp niet naar info maar naar verkoop@wereldbibliotheek.nl)