Boek
Auteur

- Messias
 

In het klooster van een klein Iers dorp gebeurt een wonder. Een knal, een flits en een verwarde jongeman ligt voor het altaar. Naast zijn hoofd een doornenkroon, en zijn bebloede handen en voeten zijn doorboord. Hij spreekt alleen Hebreeuws en laat weten dat hij Jeshua heet. Is de Messias teruggekeerd, zoals de Bijbel aankondigt?
Het Vaticaan geeft broeder Hester McAteer de opdracht om het wonder te onderzoeken. McAteer reist naar Ierland, zijn vaderland, waar hij op wantrouwen, angst en intriges stuit. Maar ook op zijn oude liefde, die hij verlaten had om priester te worden.
Als de mysterieuze voorvallen zich opstapelen, raakt de overtuiging van de wonderscepticus aan het wankelen. Is er sprake van een complot om de Kerk in diskrediet te brengen of wordt werkelijk het grootste geheim van de wereldgeschiedenis onthuld?

Ralf Isau (Berlijn, 1956) is een van de best verkopende Duitse schrijvers. Veel van zijn meer dan twintig romans zijn in diverse talen vertaald. Eerder verscheen van hem bij uitgeverij Wereldbibliotheek De duisteren (2009).

Oorspronkelijke titel: Messias

Uit het Duits vertaald door: Eisso Post

paperback

15x23 cm.

304 pagina's

ISBN 9789028424128

prijs € 19,90

Alle leverbare titels van deze auteur:

De Duisteren

Messias

 


Uitgeverij Wereldbibliotheek
Van Eeghenstraat 93-95, 1071 EX Amsterdam
Tel: 020 570 61 00  -  Fax:   -  E-mail: info@wereldbibliotheek.nl (boekhandelsbestellingen svp niet naar info maar naar verkoop@wereldbibliotheek.nl)