Boek
Auteur


 Klik op cover voor een leesfragment.
 (N.B. Hiervoor heeft u Adobe Reader nodig.)

- De Kinderdief
 

De veertienjarige Nick wordt van een stel drugsdealers gered door Peter, een charismatische, wilde jongen. Peter vraagt Nick om hem te volgen naar het magische eiland Avalon, een geheime plaats vol avonturen. Hoewel Nick op zijn hoede is voor de bizarre verhalen over elfen en monsters, gaat hij mee. New York City is immers niet langer veilig voor hem, en wat heeft hij te verliezen?

Er is altijd iets te verliezen…

Nick volgt Peter naar Avalon. Dit eens zo weelderige, feeërieke paradijs wordt bedreigd door bloeddorstige volwassenen en zonder het te weten wordt Nick ingezet in een oorlog die al eeuwen woedt. Samen met de Duivels, Peters wilde groep van verloren en gestolen kinderen, moet Nick leren vechten voor zijn leven om de magie van Avalon te redden.

Vergeet het sprookje, beleef het avontuur!

Stil als een schaduw dwaalt Peter door de straten van New York: hij is op zoek naar kinderen die hem willen volgen naar zijn magische rijk, waar niemand ooit zal opgroeien. Maar hij vertelt er niet bij dat er ook vreselijke gevaren wachten.

‘De kinderdief laat je niet meer los. Dit boek móét je gelezen hebben. Het is een waar meesterwerk, dat zijn gelijke niet kent.’ – Zauberspiegel

Oorspronkelijke titel: The Child Thief

Uit het Engels vertaald door: Els van Son

paperback met flappen

15x22,5 cm.

504 pagina's

ISBN 9789028424135

prijs € 24,90

Alle leverbare titels van deze auteur:

De Kinderdief

 


Uitgeverij Wereldbibliotheek
Van Eeghenstraat 93-95, 1071 EX Amsterdam
Tel: 020 570 61 00  -  Fax:   -  E-mail: info@wereldbibliotheek.nl (boekhandelsbestellingen svp niet naar info maar naar verkoop@wereldbibliotheek.nl)