Boek
Auteur

- Op zoek naar een mens. Lokien en wij
 

In 1961 verscheen een bijzondere roman, Breekwater, waarin de hoofdpersoon Lokien allerlei vreemde avonturen beleeft. Het is een uitstekend geschreven en meeslepend boek, vol verrassende wendingen en observaties, en met een originele kijk op de wereld. In bijna een halve eeuw daarna verschenen nog tien andere boeken rond Lokien, waarvan de klassieker Mannekino de bekendste is. Ze staan allemaal op zichzelf en toch horen ze bij elkaar; wie ze leest, treedt binnen in de unieke en wonderbaarlijke wereld die Sybren Polet met Lokien schiep.

Hoezeer dit de moeite waard is, laat Bart Vervaeck zien in deze fascinerende handleiding. Met grote betrokkenheid en kennis van zaken maakt hij duidelijk hoe leuk, speels, bevrijdend en verrijkend het lezen van de Lokienboeken is. Zijn prettig leesbare gids is een boek dat enthousiasmeert en aanzet tot het lezen van andere boeken - met name de Lokienboeken.

paperback

13x21 cm.

160 pagina's

ISBN 9789028422797

prijs € 16,50

Alle leverbare titels van deze auteur:

Op zoek naar een mens. Lokien en wij

 


Uitgeverij Wereldbibliotheek
Van Eeghenstraat 93-95, 1071 EX Amsterdam
Tel: 020 570 61 00  -  Fax:   -  E-mail: info@wereldbibliotheek.nl (boekhandelsbestellingen svp niet naar info maar naar verkoop@wereldbibliotheek.nl)