Boek
Auteur

- Ik ben hier weg
 

Een jonge vrouw, de brutale en scherpzinnige Sasja, zoekt zich tijdens haar omzwervingen door Cuba, Griekenland en de Verenigde Staten een weg door een labyrint van verraad, seks, verslaving en eenzaamheid. Ze bindt zich aan niemand. Maar achter haar schijnbare onkwetsbaarheid gaat een verlangen schuil naar de enige aan wie ze zich wil spiegelen en aan wie ze gelukkige herinneringen heeft: haar moeder, die in het roerige BosniŽ op sterven ligt.
In New York probeert Sasja in een roes van drugs en alcohol te ontkomen aan het verdriet om haar moeder. Ze glijdt af naar de rand van de samenleving. Alleen de dealer Scott heeft het goed met haar voor. Hij overtuigt haar ervan dat ze alles achter zich moet laten om een plek te vinden waar ze kan blijven.
Ik ben hier weg is een roman over het volwassen worden van een vrouw met een sterk karakter, maar ook met een groot hart.

Oorspronkelijke titel: You don't have to live here

Uit het vertaald door:

paperback

13x21 cm.

176 pagina's

ISBN 978 90 284 2173 8

prijs € 16,90

Alle leverbare titels van deze auteur:

Ik ben hier weg

 


Uitgeverij Wereldbibliotheek
Van Eeghenstraat 93-95, 1071 EX Amsterdam
Tel: 020 570 61 00  -  Fax:   -  E-mail: info@wereldbibliotheek.nl (boekhandelsbestellingen svp niet naar info maar naar verkoop@wereldbibliotheek.nl)