Boek
Auteur

- De dochter van de kannibaal
 

Lucía is getrouwd met Ramón, functionaris op het Ministerie van Financiën. Het echtpaar staat op het punt te vertrekken naar Wenen, maar vlak voordat het vliegtuig opstijgt, verdwijnt Ramón spoorloos. Lucía blijft achter met allerlei vragen. Zit Ramón in het verkeerde vliegtuig? Is er een ongeluk gebeurd? Of is hij gekidnapt? Stelde hun huwelijk helemaal niets meer voor?
Lucía begint aan een speurtocht naar haar verdwenen echtgenoot. Ze wordt bijgestaan door de opmerkelijke Adrián, met wie ze een gepassioneerde verhouding begint, en door haar buurman Félix, een anarchist van in de tachtig.
Naast een speelse roman waarin feiten en fictie in een vernuftige constructie worden vermengd is De dochter van de kannibaal een roman over de overgang van jeugd naar rijpheid. Een roman over de levensfase waarin mensen hun wereldbeeld herzien en op zoek gaan naar definitieve antwoorden op de grote vragen van het leven.

paperback

13x21 cm.

333 pagina's

ISBN 978 90 284 1821 9

prijs € 22,50

Alle leverbare titels van deze auteur:

De dochter van de kannibaal

Hartstochten - Liefdes die de geschiedenis veranderden

Het absurde idee je nooit meer te zien

Het hart van de Tartarus

Red de wereld! Volg de instructies

Vrouwenportretten

 


Uitgeverij Wereldbibliotheek
Van Eeghenstraat 93-95, 1071 EX Amsterdam
Tel: 020 570 61 00  -  Fax:   -  E-mail: info@wereldbibliotheek.nl (boekhandelsbestellingen svp niet naar info maar naar verkoop@wereldbibliotheek.nl)